Jokić ne gleda samo košarku i konje! Najbolji centar sveta baš zna da uživa u sportu!

30.07.2023

14:11

0

Autor: A. S.

Džoker prati sve što se dešava u rodnom gradu

Jokić ne gleda samo košarku i konje! Najbolji centar sveta baš zna da uživa u sportu!
Nikola Jokić na turniru u Somboru - Copyright 24sedam

Odluka da ove godine preskoči reprezentativno okupljanje, izazvala je podeljeno mišljenje u javnosti, pa se o Nikoli Jokiću prethodnih dana često govori kada se pominje spisak zvezda koje neće igrati na Mundobasketu.

Ali, nakon naporne sezone u NBA ligi, Jokić je rešio da leto provede sa porodicom i odmori, pa je tako , sada već tradicionalno boravio na raftingu na Tari, putovao je sa svojom ergelom konja na takmičenje u Italiju, a onda je usledio otkaz reprezentaciji.

Nakon istog, usnimljen je na basketaškom turniru u rodnom gradu, a sada se pojavio i na turniru u odbojci na pesku, koji je prethodnih dana igran u centru Sombora, a 24sedam je došao do ekskluzivne fotografije:

24sedam
 

 

Jedan od najprestižnijih domaćih turnira i ove godine je privukao veliku pažnju "peskaša, a Jokić je sve to pratio iz prvog reda. 

Jasno je, najbolji košarkaš finalne serije NBA lige živi i voli sport. I dok je na odmoru ne može bez istog, da li to bilo u domovini ili "preko bare", Džoker je tamo gde su sportski tereni i lopte.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike