Pešić čeka Petruševa, a on kasni dok beži od požara! Srpski košarkaš preživeo životnu dramu u Grčkoj! (GALERIJA)

24.07.2023

18:54

0

Autor: A. S.

Srećom, njihov dolazak se uskoro očekuje

Pešić čeka Petruševa, a on kasni dok beži od požara! Srpski košarkaš preživeo životnu dramu u Grčkoj! (GALERIJA)
Copyright Instagram_tiana.sumakovic

Košarkašku reprezentaciju Srbije čekaju pripreme za Svetsko prvenstvo koje će se od 25. avgusta održati na Filipinima, Indoneziji i Japanu, a pored otkaza, Svetislav Pešić ima problem i zbog izostanka Filipa Petruševa.

Novi igrač Filadelfije letnji odmor je provodio na Rodosu, koji su pogodili veliki požari, pa se susreo sa velikim problemima, što je potvrdio i selektor Pešić.

- Petrušev kasni bio je na Rodosu, tamo je požar. Nadamo se da je zdrav. Mislim da će u toku večeri stići u Srbiju - rekao je Pešić i dodao da je "on jedan od mlađih igrača na koje računa na toj poziciji".

Filipova devojka Tiana je objavila i fotografije i snimke iz Grčke, pa je moguće videti i kroz kakvu dramu su prošli.

Naime, njima su prvo rekli da nije ništa toliko opasno, ali je ubrzo situacija krenula po zlu.

- Deset kilometara bežali od vatre po plaži, gušili se od dima, apsolutno prepušteni sami sebi. Onda smo došli u drugi hotel gde smo trebali da budemo bezbedni i da sačekmo da neko dođe po nas - napisala je Šumakovićeva, a onda objasnila da tu drami nije bio kraj.

 

- Po nas iz hotela niko nije došao. Vatra se približila toliko da smo morali kako znamo i umemo da bežimo što dalje. Za nas nije bilo mesta i svakako smo propustili ljude sa decom i beba,a... Tako da smo nastavili dalje peške, struje je nestalo i samo smo išli što dalje od vatre jer nismo znali gde da idemo. Nakon četiri sata dodatne agonije, išli smo peške, pa kombijem, pa ponovo peške i na kraju smo čistom srećom uspeli da nađemo autobus. Preko 20.000 ljudi je evakuisano - otkriva ona.

Bonus video

Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike