Otkriven budžet Partizana za narednu sezonu: Mijailović za 24sedam o svim brojkama

28.08.2021

12:03 >> 12:42

0

Skoro isto kao i u prethodne dve sezone

Otkriven budžet Partizana za narednu sezonu: Mijailović za 24sedam o svim brojkama
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Od početka prelaznog roka pa do dan danas naslušali smo se i načitali raznih priča o kombinacijama Košarkaškog kluba Partizan i astronomskim ciframa koje su izdvojene za igrače i trenera Željka Obradovića.

Sada je tim pričama došao kraj, a tačku na sve spekulacije, stavio je u izjavi za 24 sedam predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, koji je tako i odgovorio svim dušebrižnicima, kao i zlim jezicima koji su mesecima pričali sve i svašta.

– Zbog zabrinutosti dela javnosti, iznosim informaciju da je budžet KK Partizan za prvi tim, igrače mlađih kategorija i stručni štab oko 6 miliona evra! Što je manje-više u okvirima onoga što smo imali i prethodne dve sezone – rekao nam je Mijailović, pa nastavio:

Željko Obradović foto: promo/KK Partizan

– Ali… Pojedinci su se izgleda zabrinuli, pa se razmeću ciframa po društvenim mrežama ili kroz medije. Neću da govorim pojedinačno o platama igrača, nepristojno je prema njima i njihovim porodicama… Ali moram da istaknem: Da je novac odlučujući faktor, ne bi Partizan bio prvi izbor našeg trenera niti novih igrača. To je svakome ko iole prati sport i ima dobru nameru jasno. Ali ima puno onih koji iz svojih nekih računica nemaju dobru nameru.

Pročitajte još:

Pošteno i ljudski, prema teneru, igračima, ali i prema javnosti, bez ikakvih uvijanja, modernim jezikom rečeno – transparentno. Onako kako i treba da se radi u jednom ozbiljnom sportskom klubu kakav KK Partizan očigledno jeste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike