Milutinov se oglasio prvi put od povratka u Olimpijakos: Znao sam da će ovaj dan doći!

25.06.2023

21:42

0

Srpski centar se posle tri godine vratio u klub iz Pireja, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor

Milutinov se oglasio prvi put od povratka u Olimpijakos: Znao sam da će ovaj dan doći!
Nikola Milutinov - Copyright MN Press

Novi košarkaš Olimpijakosa srpski reprezentativac Nikola Milutinov izjavio je da je srećan što se vratio u grčki klub.

Milutinov je potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, čiji je dres nosio od 2015. do 2020. godine, kada je prešao u moskovski CSKA.

- Olimpijakos je moj dom. Nisam znao kako će se moja karijera razvijati u CSKA i nisam znao kako ću se tamo snaći, ali sam znao da ću se vratiti u Grčku i Olimpijakos. Srećan sam što sam ovde, mnogo toga se promenilo za tri godine i tim je na većem nivou nego kada sam otišao. Nisam ni prekidao kontakt sa ljudima iz tima i starim saigračima i srećan sam što je tim na ovom nivou. Olimpijakos je idealna destinacija za svakog igrača u Evropi - rekao je Milutinov za zvanični sajt kluba.

Srpski reprezentativac je istakao da je Olimpijakos prošao kroz težak period.

- Trener Jorgos Barcokas je uradio fantastičan posao. Želim da pratim njegov plan i pomognem timu koliko mogu. Nikada ne treba zaboraviti da je Olimpijakos ostao bez dva najveća igrača Vasilisa Spanulisa i Jorgosa Printezisa, koji su završili igračku karijeru. Tranzicija nije bila glatka, već i potpuno uspešna - naveo je Milutinov i dodao da je ponosan što je delio svlačionicu sa ove dve legende Olimpijakosa.

- Želim da ispunim sve ono što trener Barcokas bude planirao. Želim da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve - istakao je Nikola Milutinov.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike