Milutinov impresioniran Jokićem: Prvi dolazi na trening, poslednji odlazi, svima nama je primer!

27.08.2022

15:46

0

Srpski centar ima samo reči za MVP NBA lige

Milutinov impresioniran Jokićem: Prvi dolazi na trening, poslednji odlazi, svima nama je primer!
profimedia-0669828730 - Copyright Profimedia

Košarkaš Srbije Nikola Milutinov jedan je od glavnih igrača Orlova i kod selektora Svetislava Pešića ima bitnu ulogu, pogotovo kad na terenu nema Jokića.

Skromni centar CSKA, ipak ističe kako mu je velika čast što može da igra zajedno sa NBA zvezdom, i da mu je to dodatni motiv.

- On je pravi primer za sve nas, u smislu da radi veoma naporno. Na treningu uvek dolazi prvi i odlazi poslednji, jer je izuzetno motivisan i pokazuje svima nama kako moramo da igramo. Kada dođu teški trenuci na utakmicama, on preuzima odgovornost, prkoseći umoru. On čini da se svi osećamo veoma dobro, igrajući pored njega - istakao je Milutinov.

Srpski košarkaš je priznao da mu je bila velika čast što je igrao na utakmici u kojoj su nastupala dva trenutno  najveća NBA igrača.

- Mislim da je čast za obe zemlje i za sve nas što trenutno igramo uz dva najbolja igrača na svetu. Ovo nije samo moje mišljenje, već se to vidi kroz njihova priznanja u poslednje četiri godine. Nikola nasledio Janisa kao uzastopni MVP, a Grk je već osvojio i NBA titulu. Nema smisla mnogo pričati o njihovoj vrednosti , još jednom su pokazali šta mogu - zaključio je srpski centar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike