MIlutinov se vraća na mesto uspeha! Dogovor postignut, ostaju samo detalji i potpis

23.06.2023

15:44

0

Autor: P.K.

Voli i grad i zemlju, ima prijatelje i poslove tamo

MIlutinov se vraća na mesto uspeha! Dogovor postignut, ostaju samo detalji i potpis
Nikola Milutinov u dresu reprezentacije - Copyright MN Press

Nikola Milutinov se vraća na mesto uspeha! Prema pisanju grčkih medija, srpski centar i Olimpijakos su se dogovorili o novoj saradnji.

Milutinovu je istekao trogodišnju ugovor sa CSKA i sada traži novi klub. Dok čeka, gledao je svoj bivši klub Partizan kako osvaja titulu AdmiralBet ABA lige, ali je radio i na transferu.

Ostali su samo još mali detalji pre nego što se Milutinov vrati u Pirej posle tri godine u CSKA. Prema informacijama Jurohupsa, dve strane su se jako približile dogovoru nakon što je Olimpijakos povećao ponudu na 1,4 miliona evra, a Milutinov umanjio svoje finansijske zahteve.

Prema istom izvoru, dogovor je postignut, samo se čeka potpisivanje i zvanična objava.

Milutinov je posle tri sezone u Partizanu, gde je prvi put igrao Evroligu, otišao 2015. u Olimpijakos i tamo proveo pet sezona. Tu je postao jedan od najboljih centara Evrope.

Milutinov je sa 28 godina u idealnom košarkaškom dobu i ima jaku želju da se ponovo dokaže, nakon izazovne tri godine u Moskvi. Njegov termin u CSKA je bio obeležen povredama, ali i suspenzijom kluba zbog rusko-ukrajinskog rata.

Rođeni Novosađanin vezan je za Grčku i Atinu, ima mnogo prijatelja tamo, ali i poslova, tako da je ta zemlja centralni deo njegovog života.

I navijači Olimpijakosa jako vole Milutinova i mesecima vode kampanju za njegov povratak, što je takođe bio jedan od faktora u odluci da se vrati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike