Zvezda nema pravo na grešku! Delije, i vi ste naš adut!

17.06.2023

15:48

0

Autor: D. N.

Ivanović i Lauzarević apelovali na navijače da ih bodre i da ne vređaju protivnika

Zvezda nema pravo na grešku! Delije, i vi ste naš adut!
Ivanović i Dobrić - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde treću utakmicu finalne serije AdmiralBet ABA lige čekaju sa značajnim minusom, pošto Partizan ima prednost od 2:0. Tako da je sutrašnji meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti ili ne biti za ekipu Duška Ivanovića, koja i brani titulu u regionalnom takmičenju.

Crveno-beli se uzdaju i u pomoć navijača, kojima su se i javno zahvalili pošto su pokupovali sve ulaznice.

- Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića, dodatne adute. Mi sa druge strane moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija.

Znam da će nam naši navijači dati veliku podršku u nedeljnoj utakmici, uvek je bilo tako i mnogo znači, samo ih molim da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina - rekao je Ivanović, a značaj podrške navijača istakao je i Stefan Lazarević.

- Treća utakmica u seriji, idemo korak po korak sa željom da pobedimo u trećoj i produžimo seriju. Sada ćemo imati naše navijače kao ogromnu podršku. Ipak, na prvo mestu treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobeda u trećoj utakmici.

Naši navijači znaju da prepoznaju važan trenutak, ovaj jeste važan, nismo bili u ovoj situaciji da smo krajem juna u ovakvoj seriji, sa ovolikom pauzom, sada i u rezultatskom zaostatku. Znam da će nam dati podršku kakvu nema niko, samo apelujem na njih da bodre nas, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, već da fer, sportski i korektno usmere svu pažnju ka nama. Borićemo se, da bi došli do cilja moramo da idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Lazarević.

Treći meč serije na programu je sutra 20.30 časova u nekadašnjem "Pioniru", uz direktan tekstualni prenos na našem portalu, kao i na Premiumu 1 TV Arena sport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike