Srbija razbila Slovačku, a Marina baš ljuta: Moramo da se dogovorimo između sebe!

16.06.2023

23:29

0

Selektor najboljih srpskih košarkašica nije bila zadovoljna izdanjem protiv Slovakinja, iako su njene lavice slavile skoro 40 razlike

Srbija razbila Slovačku, a Marina baš ljuta: Moramo da se dogovorimo između sebe!
Marina Maljković - Copyright Fiba.basketball

Selektorka Srbije Marina Maljković bila je vidno nezadovoljna posle pobede njenih izabranica nad Slovačkom (90:52) u meču drugog kola D grupe Evropskog prvenstva za košarkašice.

- Bilo je pozitivnih stvari, ali bilo je mnogo, mnogo grešaka, u odbrani i u napadu. To je nešto što mora da se ispravi već za narednu utakmicu. U subotu imamo trening u terminu utakmice protiv Mađarske. Moramo da se dogovorimo između sebe – kazala je Maljkovićeva i dodala:

- I u napadu i u odbrani je bilo grešaka, i promašenih zicera i promašenih šuteva, i loše zagrađivanje. Baš je bilo dosta, dosta grešaka. To mora da se ispravi. I to je to. Tačka.

Srpkinjama Već u nedelju sledi meč protiv Mađarske, u kojem ih pobeda vodi direktno u četvrtfinale Evrobasketa.

- Da bi se dobila ta utakmica, sve ovo definitivno mora da se ispravi. Mnogo jak, neugodan protivnik. Igraju veoma agresivno, veoma požrtvovano. To su igračice iz najjačih mađarskih klubova, a već smo pričali o njihovoj ligi. Ne postoji nijedna koja ne igra Evroligu, u najgorem slučaju je u Evrokupu, i to na vrlo ozbiljnom nivou. Stvarno zaslužuju svaki respekt. Igraju jako dobro. Okej, izgubile su sada od Turske u poslednjim sekundama, ali sve što su pokazale do sad je stvarno dobro. Sa ovom igrom kao protiv Slovačke, nemamo šta da tražimo - zaključila je Maljkovićeva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike