Dakle, ulazi Srbin u halu... - Fantastična reklama o Jokiću i ogromni bilbord u "centru sveta" (FOTO)

14.06.2023

15:50

0

Autor: P.K.

Najveći brend sportske opreme stavio Nikolu u centar svoje nove reklame

Dakle, ulazi Srbin u halu... - Fantastična reklama o Jokiću i ogromni bilbord u "centru sveta" (FOTO)
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Ceo svet se budi i shvata ono što Kolorado, Denver i Srbija odavno znaju: Nagetsi su vrhunski košarkaški tim, najbolji u NBA, dok je Nikola Jokić najbolji košarkaš sveta

Nekima je trebalo da dođu do velikog finala, ne konferencije, ne plej-ofa, nego finala, pa da shvate istinu. Mnogi su priznali da uopšte nisu gledali Denver, neki krive nacionalne televizije što stalno prenose Lejkerse, a nikad Nagetse, ali posle osvajanja šampionskog prstena, izgovora nema.

Istini za volju, mnogi to otvoreno priznaju i izvinjavaju se zbog svojih grešaka. Svi znaju da je Denver najbolji, a da "bucko iz Sombora" nije šala. Upravo to pokazuje novi bilbord u Njujorku, gradu koji se nezvanično zove "centar sveta".

Na ogromnoj fotografiji Nikole koji slavi trofej, iznad je kapa koju nose džokeri (šaljivdžija na engleskom) u špilovima karata, a odmah tu su i dve reči: "Nije šala".

U pitanju je reklama Najkija, a to je samo kraj. Cela reklama, objavljena nakon što je Denver postao šampion ide ovako i ispričana je u formi vica:

- Dakle, ulazi Srbin u halu. Postane MVP. Onda još jednom. Pomogne timu da dođe do plej-ofa. Pa do finala. Osvoji prsten. Ujedini grad. Svi su srećni. To je to. To je fora. Nije šala.

I može se reći da je to savršena reklama za Jokića: Ništa nije tu blještavo ili glamurozno, sve je direktno, uz malo humora. Baš kao i Nikola i može se reći da je Najki savršeno pogodio ovde.

Pošto Jokićeva popularnost raste, sledeći korak bi bile patike sa njegovim imenom. Mada, pitanje je da li bi ih Nikola hteo, jer za devet godina u NBA nikada nije pokazao želju da ima patike sa svojim imenom…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike