Grobari oduševili NBA asa! Goran Dragić ekskluzivno za 24sedam: Naježio sam se, ponelo me da uđem na parket! (VIDEO)

07.06.2023

08:12

0

Slovenački plejmejker iz prvog reda Arene gledao majstoricu Partizana i Cedevite Olimpije. Nije krio oduševljenje atmosferom

Grobari oduševili NBA asa! Goran Dragić ekskluzivno za 24sedam: Naježio sam se, ponelo me da uđem na parket! (VIDEO)
Goran Dragić - Copyright Printscreen/24sedamTV

Majstorica polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige privukla je u beogradsku Arenu mnoga poznata lica iz sveta sporta i osvedočene navijače Partizana. A među njima se provuklo i jedno potpuno neočekivano lice.

Partizanovu ubedljivu pobedu protiv Cedevite Olimpije iz prvog reda najveće dovorane na Balkanu pratio je Goran Dragić, koji u ekskluzivnom razgovoru za 24sedam nije krio oduševljenje podrškom koju su crno-beli imali sa tribina Arene.

- Fenomenalno, naježio sam se kada sam gledao utakmicu. To je takva atmosfera u kojoj svako želi da igra, malo me je i ponelo da bih ušao na parket – kazao je dugogodišnji NBA as, pa se okrenuo samom meču:

- Fenomenalna utakmica, Partizan je dobio lagano. Mislim da su zaslužili, imaju bolji tim, bolju klupu… Cedeviti Olimpiji sve čestitke što su došli do polufinala.

Nije Dragić želeo da prognozira ishod finala u kojem se sastaju Partizan i Crvena zvezda.

- Uh… Ne bih, to će biti ludilo. Možda i dođem na neku utakmicu, baš bih voleo da vidim derbi. Nikada nisam bio. Ne bih nikome dao prednost – kazao je Goran Dragić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike