Eksuma pitali o Kampacu, on ostao u čudu: Eksplozivniji od mene? O, bože!

06.06.2023

23:57

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih košarkaša Partizana ove sezone raduje se finalnim duelima sa Crvenom zvezdom i borbi za poslednji trofej u sezoni

Eksuma pitali o Kampacu, on ostao u čudu: Eksplozivniji od mene? O, bože!
Dante Eksum - Copyright Printscreen/24sedamTV

Košarkaši Partizana stigli su do kraja fantastične sezone. Da bi bila nezaboravna nedostaje još osvajanje trofeja, a poslednju priliku za to crno-beli će imati u finalu AdmiralBet ABA lige.

Pošto su u majstorici polufinalne serije plej-ofa regionalnog takmičenja preslišali Cedevitu Olimpiju u Areni, izabranici Željka Obradovića zakazali su okršaje sa Crvenom zvezdom u reprizi prošlosezonskog finala jadranskog karavana.

- U finalu smo! Cele sezone smo radili za ovo, imaćemo prednost domaćeg terena… Počinjemo da se spremamo za te utakmice i bićemo spremni – kazao je Dante Eksum i priznao da je veoma uzbuđen zbog predstojećeg finala.

- Dobro se poznajemo kao rivali, navijači su ovde neverovatni i domaći teren može da napravi veliku razliku. Mislim da će derbi biti drugačiji od prethodnih. Biće važno za oba tima, sjajna bitna dve odlične ekipe. Sve je u kontrolisanju serije, videli smo šta se desi kada ne prekinemo njihovu.

Istakao je Eksum da će predstojeća serija biti duel odbrana.

- Mi znamo njih, oni znaju nas i biće to prava bitka. Oni će probati da urade iste stvari kao i mi.

Dobio je potom pitanje Eksum o duelima sa Fakundom Kampacom, ostavši prilično začuđen kada je novinar konstatovao kako je Argentinac eksplozivniji od njega.

- Od mene? O, bože… O, bože – rekao je Eksum uz prilično jasnu mimiku lica, pa onda nastavio:

- Oni imaju dosta odličnih igrača, a Kampaco je glava zmije i treba da ga kontrolišemo i to će biti bitno za zaustavljanje Crvene zvezde. Kampaco je opasan igrač, vidi ceo teren i mislim da ću zbog prednosti u visini biti na niskom postu protiv njega često i rekao bih da su oni spremni na to – kazao je Eksum.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike