Obradović bez reči o Zvezdi posle plasmana u finale AdmiralBet ABA lige! Žoc otkrio status Alekse Avramovića!

06.06.2023

21:46

0

Autor: A. Š.

Partizan savladao Cedevitu Olimpiju u majstorici polufinalne serije regionalnog takmičenja

Obradović bez reči o Zvezdi posle plasmana u finale AdmiralBet ABA lige! Žoc otkrio status Alekse Avramovića!
Zeljko Obradović - Copyright MN Press

Partizan je u finalu AdmiralBet ABA lige. Pobedom protiv Cedevite Olimpije u majstorici polufinalne serije plej-ofa regionalnog takmičenja, crno-beli su se izborili za priliku da se revanširaju Crvenoj zvezdi za prošlosezonski poraz.

Ovoga puta imaće i prednost domaćeg terena, ali odmah posle duela sa slovenačkim timom Željko Obradović nije hteo da priča o najvećem rivalu.

- Isključivo se bavim svojim timom. Krenućemo da se pripremamo za tu finalnu seriju – kazao je Obradović i potom izrazio veliko zadovoljstvo izdanjem u večerašnjem meču protiv Ljubljančana.

- Čestitam Olimpiji na dobroj utakmici. Bila je veoma lepa serija. Mislim da su pre svega ljudi koji vole košarku uživali. Zadovoljan sam večerašnjom utkamicom, ostavrili smo sve što smo zacrtali, kontrolisali njihov ofanzivni skok. Zadovoljan sam i igrom u napadu, igrom 5 na 5. Hvala ovoj divnoj publici na fantastičnoj večeri koju su nam prriredili i u kojoj smo svi zajedno uživali.

Otkrio je Žoc da su mu igrači posle poraza u Ljubljani tražili dodatni dan odmora.

- Posle utakmice sam napravio plan, ali je kapiten izašao ispred tima i zamolio me za dodatni dan odmora. Tako smo i uradili. Kako se približavala utakmica radili smo više, večeras su izgledali svežije, igrali sa boljom koncentracijom… Nisu na nivou na kojem bih ja voleo da budu, ali je zadovoljavajuće.

Pohvalio je Obradović kompletan tim na radu tokom svih 40 minuta večerašnje utakmice.

- Jam daje najveću moguću agresivnost timu, pri tom igra pametno u napadu. Isto i Smailagić. Naravno, uvek je ekipa ta koja je radila i doprinela da prilično ubedljivo završimo ovu seriju.

Nadaju se navijači Partizana da bi u finalu mogao timu da pomogne i Aleksa Avramović.

- Aleksa već ima razgovor sa lekarom, doktorom koji ga je operisao. Čeka se još jedna provera stanja njegove ruke, verovatno u petak. Na osnovu toga će biti odlučeno šta dalje – kazao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike