Jokić: Nisu mi potrebni koševi da bih uticao na igru! Megrejdi: Taj klinac je... on je sve što volim kod jednog košarkaša!

02.06.2023

05:09

0

Autor: D. P.

Reči legende o Somborcu

Jokić: Nisu mi potrebni koševi da bih uticao na igru! Megrejdi: Taj klinac je... on je sve što volim kod jednog košarkaša!
Copyright profimedia, Tanjug/AP

Nikola Jokić nije zatajio, bio je pravi kada je to Denveru bilo najpotrebnije.

Srpski centar postigao je 27 poena u pobedi 104:93 nad Majamijem, kojom su Nagetsi poveli sa 1-0 u seriji velikog finala NBA.

Najbolji igrač meča sa devetim tripl-dablom u 16 meču plej-ofa ove sezone, rekao je posle meča:

 

 

- Najvažnije je pobediti u utakmici, a ja pokušavam da dobijem utakmicu na svaki mogući način. Ne moram da šutiram, znam da mi nisu potrebni koševi da bih uticao na igru, i mislim da sam uradio dobar posao danas... Svi koji igraju doprinose i to je velika pobeda za nas - rekao je Jokić neposredno posle utakmice na parketu.

Legendarni Trejsi Megrejdi nije štedeo komplimente na račun Somborca:

- O Jokiću, da vam kažem nešto... Ovaj tip je je.eno dobar čovek. Ispravan. Nisam video ništa slično njemu. Način na koji prolazi; imate centra od 215 centimetara, koji donosi loptu i započinje napad. Sve ide od njega. Neverovatan je - rekao je nekadašnji košgeter i nastavio:

- Dodavanja koje pravi sa jedne strane terena na drugu, na vreme i u metu. Ne možete da ga čuvate jer je prevelik, ne može da preskoči dolar, ali odskače, neverovatan je. Da, postoji jedna osoba sa kojom bih želeo da igram. Voleo bih da igram sa njim. On je problem. On je kao Džejson Kid plejmejker . Ti momci ne moraju da daju koš da bi uticali na igru, ali on može da pogodi. Taj klinac je... on je sve što volim kod jednog košarkaša.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike