"Kralj Džejms" doneo najvažniju odluku o karijeri! Za sve su bili krivi Jokić i Nagetsi!

27.05.2023

08:26

0

Autor: D. P.

"Kad god se sezona završi bez osvajanja šampionata, on ima drugačija razmišljanja"

"Kralj Džejms" doneo najvažniju odluku o karijeri! Za sve su bili krivi Jokić i Nagetsi!
Copyright Tanjug/AP

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms glasno je razmišljao o penzionisanju posle poraza od Nagetsa u četvrtom meču finala Zapadne konferencije, ali poznati reporter ESPN saznaje od svojih izvora vest i javlja je da se to neće dogoditi.

Novinar ESPN Dejv Mekmenamin tvrdi da će se "Kralj” normalno vratiti igri sledeće sezone, mada ga je razočaranje zbog eliminacije od Nagetsa u četiri meča finala na Zapadu teralo da razmatra opciju o povlačenju sa parketa.

- Izvor blizak Lebronu mi je rekao da mu je jednostavno bilo teško. Kad god se sezona završi bez osvajanja šampionata, on ima drugačija razmišljanja - rekao je Mekmenamin i dodao:

- Drugi izvor blizak mi je rekao da očekuje da se vrati u novoj sezoni. Rekao mi je da Lebron ima ugovor i da će ispuniti svoje obaveze.

Na kraju, reporter ESPN, koji godinama prati Lejkerse, rekao je da su Lebrona razmišljanja uključivala i opciju o penzionisanju, ali da je sada prevlada želja da ostane na parketu kao igrač.

- Definitivno mislim da je izjava koju je dao posle utakmice protiv Nagetsa tačna. Razmišljao je o odlasku. Ali čini mi se da će videti ponovo sa Lejkersima sledeće sezone.

Njegov ugovor sa Lejkersima važi još dve godine. Preostaje mu da zaradi još 97.000.000 dolara, a postoji i ona druga velika želja - da zaigra sa svojim sinom Bronom, koji je izašao iz srednje škole.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike