Amerika još ne veruje: Lebron blizu šokantne odluke! Poraz od Jokića mogao bi da mu bude poslednji

23.05.2023

11:10

0

Autor: D. P.

Šteta...

Amerika još ne veruje:  Lebron blizu šokantne odluke! Poraz od Jokića mogao bi da mu bude poslednji
Lebron Džejms i Nikola Jokić - Copyright profimedia

Najveća zvezda NBA karavana Lebron Džejms još nije siguran da će se pojaviti u timu Lejkersa na početku sledeće sezone, javlja "Bleacher Report" pozivajući se na svoje izvore iz vrha organizacije lige.

Vest o mogućem penzionisanju legendarnog igrača dolazi nakon što su "jezerdždije" pometlane sa 4-0 u seriji protiv Denver Nagetsa Nikole Jokića, uprkos odličnom izdanju 38-godišnjeg veterana, koji je u poslednjem porazu postigao 40 poena, uz devet skokova i deset asistencija.

Ipak, Lebron će tokom pauze razmišljati da li će započeti svoju 21. sezonu u NBA karijeri. Njegov ugovor sa Lejkersima važi još dve godine.

Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill
Lebron Džejms

Preostaje mu da zaradi po tome još velikih 97.000.000 dolara, a postoji i ona druga velika želja - da zaigra sa svojim sinom Bronom, koji je izašao iz srednje škole.

Tokom dve decenije igranja, Lebron je četiri puta bio šampion, sa tri različite ekipe: Klivlendom, Majamijem i Lejkersima. Četiri puta je bio MVP finala i prvi po broju postignutih koševa, jer je tokom ove sezone skinuo sa trona Karima Abdula Džabara.

 Ove sezone je u proseku je postizao 28,9 poena, 8,3 skokova i 6,8 asistencija i zbog toga je najzaslužniji što su Lejkersi igrali finale Zapadne konferencije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike