Kako su Jokić i Nagetsi naterali navijače Lejkersa da prazne dvoranu pre kraja: Svi Nikolini poeni u Los Anđelesu (VIDEO)

21.05.2023

07:16

0

Autor: D. P.

Kako su Jokić i Nagetsi naterali navijače Lejkersa da prazne dvoranu pre kraja: Svi Nikolini poeni u Los Anđelesu (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP

Nikola Jokić i Denver na pobedu od istorije i prvog velikog finala NBA!

Srpski centar nije bio košgeterski previše raspoložen, ali je odigrao za tim onako kako to on zna. Za 38 minuta postigao je 24 poena, uz šest skokova i osam asistencija, ali sve ono što je radio za ekipu statistika nije mogla da zabeleži.

Tako i treba razumeti reči njegovog saigrača Arona Gordona, koji je posle pobede u Los Anđelesu 118:109 za 3-0 u seriji finala na Zapadu, rekao da je Jokić najbolji i najnesebičniji igrač u NBA.

 

- Jokić je jedan od najnesebičnijih igrača u ligi. On je jedan od najboljih košarkaša i jedan od najnesebičnijih, pa onda kako neko od nas može biti sebičan - rekao je Gordon.

 

 

 

 

Posle meča, Jokić je za EPSN nahvalio saigrače, posebno Džamala Mareja koji je postigao 37 poena i bio najefikasniji akter trećeg meča. Pored svega toga, novinara je zanimalo da objasni i zašto na kraju svake utakmice sa ćerkom Ognjenom pokazuje kažiprstom na dlan druge ruke:

- Nema neke velike priče iza toga. To je naša pesma koju volimo da pevamo, ništa više. Moj i njen način konekcije - objasnio je srpski centar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike