Batler doveo Majami na dva koraka od Jokića i finala, ali i prednjačio u sukobu! Hitsi upisali dupli brejk! (VIDEO)

20.05.2023

08:27

0

Autor: A. S.

Malo ko bi se kladio na ovakav ishod pre početka serije

Batler doveo Majami na dva koraka od Jokića i finala, ali i prednjačio u sukobu! Hitsi upisali dupli brejk! (VIDEO)
Sukob Batlera i Vilijamsa - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Dwyer

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi su imali slobodnu noć, ali su na NBA terenima bili košarkaši Majamija i Bostona u finalnom okršaju Istočne konferencije. Hitsi su  slavili na gostujučem terenu sa 111:105 i sada imaju prednost od 2:0 u seriji.

Veliki korak ka finalu lige je načinio Majami, dve pobede i to oba brejka, Hitsima su ulila samopouzdanje pred selidbu serije na Floridu, a već sada, lagano gledaju ka, kako je sve izvesnije, okršaju sa Denverom i Jokićem, koji takođe imaju 2:0 u duelu sa Lejkersima.

Majami je u plej-ofu na pogonu Džimija Batlera, koji je bio odličan protiv Filadelfije, a to se nastavilo i noćas, pa je meč završio sa 27 poena, osam skokova i šest asistencija, ali i jednom svađom na terenu.

 

 

Kako Bostonu ništa nije preostalo u pokušaju da ga zaustave, rešili su da pokušaju sa provokacijama, pa mu je Grent Vilijams nešto dobacio. Malo su se odgurivali, ali se sve ubrzo smirilom

Batlera su pratili Kejleb Martin sa 25 i Bem Adebajo sa tri poena manje, ali i 17 skokova i devet asistencija. Na drugoj strani, Džejson Tejtum je predvodio Boston sa 34 poena, 13 skokova i osam asistencija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike