Spektakularni komentari u regionu o Partizanu: Neke komšije trese ljubomora, neke kompleksi...

11.05.2023

13:28

0

Autor: D. P.

" Iako sebe nazivaju zemljom košarke, Srbija će 13. godinu zaredom ostati bez predstavnika na F4 turniru u Evroligi"

Spektakularni komentari u regionu o Partizanu: Neke komšije trese ljubomora, neke kompleksi...
Kevin Panter - Copyright MN Press

Mediji u regionu posvetili su značajan prostor petoj utakmici Partizana u Madridu i dočeku koju su organizovali navijači na beogradskom aerodromu.

Ekipa Slovenija: "Samo u Beogradu! Ludo je šta je Partizan doživeo!

Slovenačka "Ekipa" objavila je izveštaj sa utakmice, da bi u drugom tekstu pod naslovom "Samo u Beogradu! Ludo je šta je Partizan doživeo na aerodromu po povratku iz Madrida!" pokazala video snimkom u kakvoj su atmosferi dočekani Željko Obradović i igrači kada su sleteli na Surčin.

printscreen
 

Jutarnji: Veliki gazda Reala u zagrljaju s Hezonjom

Hrvatski "Jutarnji list" koji je u prethodnim situacijama uspehe Partizana u Evroligi pratio isključivo kroz informaciju o rezultatu, sada se potrudio da objavi koji red više uz sliku zagrljenog Marija Hezonje i predsednika Reala Florentina Pereza - "VIDEO: Veliki gazda Reala u zagrljaju s Hezonjom. Spustio se u svlačionicu nakon spektakularnog preokreta".

printscreen
Jutarnji list

Klix.ba: Srbija bruji o sudijskoj krađi!

Najveća pažnja utakmici u Madridu posvećena je na portalu iz BiH "klix.ba". Tu je, naravno, obavezna priča o Džananu Musi, pa tekst o utisku da u Srbiji vlada mišljenje o tome da su crno-beli pokradeni zbog trojke Marija Hezonje iz auta, a opisuje se i zagrljaj Pantera i Ljulja.

Takođe, poseban tekst dobio je post na Instagramu bivši reprezentativac BiH Feliks Kojadinović, koji je za poraz Partizana okrivio njegove bekove:

- Da se razumemo, čuvao sam lično igrače - imenom Spanoulis, Macijauskas, Jasikevičius i kidao parket da ih zaustavim. To je individualna odgovornost svakog beka Partizana. Tu ne pomaže Željko Obradović, Bog otac - ili imaš srce, volju, želju ili nemaš. Ujedi ga za nogu, vrat, pokaži srce, izađi napolje krvavih koljena, dresa, ne mogu da te dobiju - napisao je između ostalog Kojadinović a preneo je "klix.ba".

printscreen
klix.ba

Ekipa Severna Makedonija: Od gotovog, veresija

- Košarkaši Partizana oprostili su se od ovogodišnjeg izdanja Evrolige posle poraza od Real Madrida sa 98:94. Iako sebe nazivaju zemljom košarke, Srbija će 13. godinu zaredom ostati bez predstavnika na F4 turniru u Evroligi - piše Ekipa iz Skoplja.

printscreen
Ekipa S. Makedonija

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike