Partizanova bitka za fajnal-for gleda se širom SAD! ESPN i Evroliga postigli veliki dogovor!

08.05.2023

18:21

0

Autor: A. Š.

Američka platforma prenosiće sve utakmice plej-ofa plus F4 u Kaunasu, ali to nije sve…

Partizanova bitka za fajnal-for gleda se širom SAD! ESPN i Evroliga postigli veliki dogovor!
Zek Ledej - Copyright MN Press

Partizanovu bitku za plasman na fajnal-for ekskluzivno mogu da gledaju i košarkaški zaljubljenici širom SAD. Evroliga je u ponedeljak objavila da je postigla sporazum sa američkom platformom ESPN, koja je dobila prava da prenosi sve utakmice plej-ofa, kao i završni turnir u Kaunasu ove sezone, te sve utakmice elitnog takmičenja u narednoj takmičarskoj godini.

Marketing tim Evrolige bez dileme je iskoristio najidealniji trenutak da svoje elitno takmičenje plasira na tlo kolevke „kraljice igara“. Od četiri serije doigravanja za mesto na fajnal-foru, čak tri će se odlučiti u majstorici, a oni neutralni navijači ne mogu da se izjasne koja je bitka neizvesnija.

- Sporazum sa ESPN-om je još jedan korak napred košarkaške strategije Evrolige da proširi svoj domet van evropskih granica. Globalizacija košarke koja je u toku dovela je do još većeg interesovanja navijača i stručnjaka iz SAD za praćenje Evrolige, u kojoj su debitovale košarkaške zvezde poput Luke Dončića, Bogdana Bogdanovića, Paua Gasola… - piše u saopštenju objavljenom na sajtu Evrolige.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike