Smešno je dobar, mrzim kada to radi! Finiks savladao Denver, a Durent pričao o Jokiću!

08.05.2023

15:19

0

Autor: A. S.

Srpski centar nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Smešno je dobar, mrzim kada to radi! Finiks savladao Denver, a Durent pričao o Jokiću!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP

Dominirao je Nikola Jokić i noćas na terenima NBA lige, ali njegova partija karijere nije bila dovoljna za trijumf Denvera nad ekipom Finiksa.

Jokić je meč završio sa 53 poena, ali su Nagetsi poraženi sa 129:124, pa je sada rezultat u plej-of seriji NBA lige izjednačen, 2:2.

Nakon meča, očekivano, najviše se pričalo o Jokiću, koji je takođe bio i deo sukoba sa vlasnikom Sansa, Metom Išbijem, ali je Kevin Durent bio oduševljen igrom srpskog centra o čemu je pričao na konferenciji za medije.

- Smešno je dobar. Imao sam osećaj kao da mu je svaki šut bio zicer. Odigrao je meč u takvom ritmu da ga ne možete ubrzati niti igrati flaster na njemu. Jak je i može da pogodi svaki šut. Mrzim kada pogađa sve te šuteve jer igra neuobičajenu igru. Imate osećaj da će promašiti, ali lopta ide direktno u koš. Neverovatan je Nosio ih je čitave noći. On i Džamal Marej su odradili vrhunski posao na pik en rolu, veoma je teško to zaustaviti. Mi smo samo igrali ekstremno dobro, drugačije ne možete da zaustavite ove momke. Efikasni igrači, ali smo odigrali jako i istrajali u tome - rekao je Durant.

Finiks je slavio sa 129:124, pa se serija seli u Denver gde će Nagetsi imati priliku da ponovo dođu do vođstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike