Megin gest steže srce u grudima! Beogradski klub na poseban način uputio poslednji pozdrav žrtvama masakra na Vračaru! (FOTO)

07.05.2023

18:50

0

Autor: A. Š.

Ekipa Marka Baraća izašla u specijalnim majicama na zagrevanje pred drugi meč četvrtfinala plej-ofa protiv Budućnosti

Megin gest steže srce u grudima! Beogradski klub na poseban način uputio poslednji pozdrav žrtvama masakra na Vračaru! (FOTO)
Copyright MN Press

Beograd i Srbija još se oporavljaju od stravičnog masakra koji se desio u vračarskoj OŠ „Vladislav Ribnikar“. Danima unazad na gotovo svim manifestacijama odaje se počast žrtvama K. K. koji je ubio osmoro učenika i čuvara Dragana Vlahovića.

Podsetimo, uoči i četvrte utakmice četvrtfinala Evrolige protiv Reala navijači Partizana su ostavljali cveće i palili sveće ispred beogradske Arene, a u nedelju su i košarkaši Mege na svoj način odali počast žrtvama nezapamćenog užasa na teritoriji Srbije.

Naime, izabranici Marka Baraća zagrevanje za drugu utakmicu četvrtfinala doigravanja AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti odradili su u specijalnim crnim majicama, koje su napred imale lik ubijenog čuvara, a na leđima ispisane inicijale nastradalih mališana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike