Mega u senci tragedije "juri" majstoricu! Znamo gde smo grešili

06.05.2023

12:26

0

Autor: D. N.

U prvom meču slavila je Budućnost, a domaćin se nada da će iskoristiti prednost terena

Mega u senci tragedije "juri" majstoricu! Znamo gde smo grešili
Marko Barać i košarkaši Mege - Copyright AdmiralBet ABA liga/Mega MIS/Ivica Veselinov

Košarkaši Mege će pokušati da izbore majstoricu u četvrtfinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige. U prvoj utakmici pobedila je Budućnost koja će sutra (18.00 TV Arena sport 2) gostovati ekipi koju vodi Marko Barać.

- U svetlu tragedije koja je zadesila našu zemlju, izuzetno je teško igrati. Analizirali smo greške sa prethodne utakmice gde smo mogli da se uverimo u kvalitete Budućnosti. Očekujem da budemo bolji, a da bismo vratili seriju u Podgoricu moramo da odigramo sa vrhunskom energijom i koncentracijom - rekao je Barać za klupski sajt.

Meč će biti odigran u Sremskoj Mitrovici, u kojoj je ove sezone Mega već dočekivala Budućnost. Tako da Luka Cerovina veruje da bi domaći teren mogao da odigra ulogu u revanšu.

- Očekuje nas druga utakmica četvrtfinala plej-ofa protiv ekipe Budućnosti. Sada igramo na našem terenu u Sremskoj Mitrovici gde smo i pre mesec dana imali sjajnu podršku sa tribina. Sigurno je da su tragični događaji koji su se desili prethodnih dana uticali na sve nas, ali ćemo dati sve od sebe i probati da dođemo do još jedne utakmice u Morači - kazao je Cerovina koji je u prethodnom duelu ubacio 19 poena.

Meč u dvorani "PSC Pinki" na programu je sutra od 18 časova, a ulaz je slobodan. Kapije dvorane se otvaraju od 17 časova, a svi protokoli Republike Srbije povodom Dana žalosti biće poštovani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike