Janakopulos najavio snažan Panatinaikos i prozvao rivale u Evroligi: Krv ne nastaje od vode!

04.05.2023

10:46

0

Autor: D. P.

Zeleni žele povratak na vrh

Janakopulos najavio snažan Panatinaikos i prozvao rivale u Evroligi: Krv ne nastaje od vode!
Copyright Instagram printscreen

Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, ranije poznat kao žestoki kritičar Evrolige i njenog prethodnoh menadžmenta, kaže da su se stekli uslovi za normalno takmičenje u najjačoj klupskoj ligi na kontinentu.

Janakopulos u svojoj objavi na Instagramu piše kako sada ispalti ulaganje u jaku ekipu i najavljuje snažan Panatinaikos za sledeću sezonu, uz prozivku rivala da dok "mačke nema, miševi kolo vode", ali i da su došli na scenu klubovi bez tradicije ("krv od vode ne nastaje").

- Zato što pozicija Panatinaikosa nije poslednje mesto u Evropi, niti druga u Grčkoj. Zato što ćemo sada imati svoj stadion, uz sve to podrazumeva mogućnost ulaganja za nadogradnju celokupnog porodičnog iskustva na terenu stadiona, za naše navijače. Zato što je Evroliga pokazala neke znake promene u pravom smeru nakon što je promenila svoj godinama neuspešni menadžment i dovela menadžment koji ima za cilj da zaista razvije proizvod - nabraja Janakopulos i nastavlja:

- Jer samo održavanjem tima na visokom nivou i atraktivnim proizvodom mogu se pronaći investitori, suinvestitori za tim. Jer dok mačka nema, miševi kolo vode... Ali uglavnom zato što krv od vode ne nastaje... Tim će biti pojačan do te mere da će uz Božiju pomoć svima nama omogućiti da slavimo duple krune kao u bliskoj prošlosti i triple kao u daljoj prošlosti.

Mediji uveliko najavljuju dolazak Ergina Atamana za trenera, a pominju se i pojačanja kao što je Luka Vildoza iz Crvene zvezde

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike