Anđušić veruje da Partizan u četvrtak overava F4! Ostaje žal što nismo večeras obradovali navijače, bilo je blizu!

02.05.2023

23:37

0

Autor: A. Š.

Bek Partizana sumirao utiske posle poraza u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige

Anđušić veruje da Partizan u četvrtak overava F4! Ostaje žal što nismo večeras obradovali navijače, bilo je blizu!
Alen Smailagić i Danilo Anđušić - Copyright MN Press

Sve je večeras u Areni bilo spremno za veliko slavlje, ali ono je odloženo najmanje za 48 sati. Partizan nije uspeo da iskoristi prvu meč loptu za plasman na Fajanl for Evrolige, pošto je pred krcatim tribinama najveće dvorane na Balkanu Real u drami slavio 82:80 i izborio se za četvrti meč koji se igra u četvrtak na istom mestu.

- Nismo odigrali lošu utakmicu, borili smo se svih 40 minuta. Dali smo sve od sebe, sjajno smo otvorili meč, poveli s velikom razlikom. Međutim, oni su menjali odbranu, nismo se najbolje snašli na zonu koju su igrali. Tavares je krenuo da dominira u reketu što je doprinelo tome da se vrate u utakmicu i drže egal do kraja – kazao je posle meča Danilo Anđušić i dodao:

- Imamo večeras i sutra da se smirimo, da ohladimo glave i da vidimo šta možemo da uradimo do sledeće utakmice, da damo sve od sebe kako se ne bismo vraćali u Madrid.

Navijači Partizana napravili su još jednom atmosferu za pamćenje. Ipak, ona ovoga puta nije ispratila rezultat.

- Sigurno da nam je žao. Bila je sjajna atmosfera, neverovatno je šta prave naši navijači cele sezone. Govorim uvek da nam daju vetar u leđa i naravno da nam je krivo kad ne uspemo da ih obradujemo. Večeras je bilo blizu, bili smo blizu našeg cilja, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno.

Crno-beli će u četvrtak biti jači za Matijasa Lesora.

- Mnogo će nam značiti. Real Madrid ima toliki roster, da njima ko god da igra svi su vrhunski igrači. Nama će Matijas puno značiti u rotaciji pod košem i pre svega u duelu sa Tavaresom. Stvarno verujem da možemo do pobede u četvrtak i da završimo tu seriju – istakao je Danilo Anđušić.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike