Španci opet o "paklu" Beograda! Real ugasio prvi plamen!

02.05.2023

23:19

0

Autor: D. N.

Ugledni sportski dnevnik pohvalio je partije Tavaresa i Vilijams-Gosa

Španci opet o "paklu" Beograda! Real ugasio prvi plamen!
Naslovna strana Marke - Copyright Printscreen/Marca

Košarkaši Reala su u Beograd doputovali su sa minusom od 0:2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Ali su ipak uspeli da pobede i da ostanu u životu. Pa se sada čeka četvrta utakmica koja će biti odigrana ponovo u Beogradu.

O duelu Partizana i Reala pisala je i španska Marka. Naslov uglednog sportskog dnevnika je da je "epska partija Tavaresa izvukla Real iz pakla u Beogradu i da ih je održala u životu".

- Povratna karta će morati još da čeka. Real je pobedio, ali i naučio kako da igra u paklenom okruženju, kao i da diše do četvrtka. Valter Tavares i trojka Najdžela Vilijams-Gosa je ugasila prvi plamen u Areni, ali je ostalo još jedno poglavlje. Ovo je zakon predatora u omiljenom takmičenju - navedeno je na početku teksta u kojem se kasnije naglašava značaj učinka Tavaresa (26 poena i 11 skokova) i Vilijams-Gosa (22 poena i skok).

- Real se borio, znali su kako da pruže otpor i da pokaže da se sve ne završi loše, ako tako i počne (serija 13:2 na početku). Ono što ne može da se porekne je da je u Beogradu bilo pakleno. Nisu to 90-te niti "divlja košarka", ali su Beograđani krenuli jako od starta - takođe je navedeno u tekstu Marke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike