Pre je kritikovao Jokića, sada žali što nije glasao! Protiv njega je nemoguće igrati! (VIDEO)

02.05.2023

12:24

0

Autor: A. S.

"Mislim da se aa njim na terenu nikada neće raspasti"

Pre je kritikovao Jokića, sada žali što nije glasao! Protiv njega je nemoguće igrati! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

NBA liga samo što nije dodelila MVP priznanje najboljem košarkašu sezone, a dok su brojne spekulacije na strani Džoela Embida, Nikola Jokić i ne planira da prati proglašenje.

Njegovi Denver Nagetsi su na pola puta da se plasiraju u finale Zapada, a upravo je srpski centar taj oko koga se "vrti" igra tima iz Kolorada.

Pohvale na račun Jokića, stigle su ovog puta i od čuvenog NBA analitičara i novinara, Bila Simonsa, koji je često kritikovao rođenog Somborca.

- Jokić je 'cheat code' (nezaustavljiv, nemoguće igrati protiv njega, kao da ima šifru za igru protiv svake odbrane). Sećate li se kada su Nagetsi zaostajali 12 poena za Minesotom dva minuta pre kraja. Svi su znali da će Jokić uzeti lopti i postizati poene iz svih pozicija, kreirati, asistirati. Njihov napad se nikada ne raspada. Kao što se zna u Voriorsima da će Stef Kari rešavati, ali i njima se dešava da se napad raspadne. Denveru ne. To je razlog zašto treba glasati za Jokića da bude MVP. Ja lično nisam i verovatno ću za tom odlukom žaliti do kraja svog života - rekao je Ben Simons i dodao:

 

 

- Mislim da se aa njim na terenu nikada neće raspasti, uvek će naći neko rešenje, neki šut. Čak i nije dobro šutirao u prvoj utakmici i opet je bio sjajan, odmah uz Mareja najuticajniji na igru. Ne znam kako će Finiks da ga zaustavi. Nisam video nijedan tim koji je zaustavio Denver ofanzivno na domaćem terenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike