Kakva dominacija Jokića! Sam doveo Nagetse na 2:0! (VIDEO)

02.05.2023

07:18

0

Autor: A. S.

Plej-of serija sa Sansima preti da se brzo završi

Kakva dominacija Jokića! Sam doveo Nagetse na 2:0! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Rešio je Nikola Jokić da Denveru obezbedi što lakši put ka šampionskoj tituli i prstenu, pa nakon dve utakmice u drugoj rundi plej-ofa sa Finiks Sansima, Nagetsi vode sa 2:0.

Naravno, kao i u prvoj pobedi, i noćas je pri trijumfu rezultatom 97:87, dominirao je srpski centar sa 39 poena, uz 16 skokova i 5 asistencija.

Džamal Marej, koga i sam Jokić ističe kao najvažnijeg igrača, noćas je bio odlično sačuvan, uostalom kao i Majkl Porter Junior, pa je srpski centar morao sam.

Na drugoj strani najbolji su bili Devin Buker sa 35 i Kevin Durent sa 24 poena.

Za razliku od prvog, ovaj duel je bio mnogo neizvesniji, a pitanje pobednika rešeno je u poslednjem kvartalu. Jokić je bio u svom prepoznatljivom raspoloženju, na obe strane terena i tako je nastala ključna prednost od deset poena, kojom je i rešeno pitanje pobednika.

Naredni meč u plej-of seriji igra se u Finiksu, u noći između petka i subote, a pre toga Nikolu Jokića očekuje proglašenje dobitnika MVP nagrade u NBA ligi. Da li će Srbin osvojiti treću u nizu ili Džoel Embid prvu, pitanje je na koje ćemo odgovor dobiti noćas oko 1 sat posle ponoći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike