Jokić nije dozvolio iznenađenje! Leteo po terenu i sačuvao prednost u Koloradu! (VIDEO)

30.04.2023

07:17

0

Autor: A. S.

Srpski centar i Marej vode Nagetse ka prstenu

Jokić nije dozvolio iznenađenje! Leteo po terenu i sačuvao prednost u Koloradu! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Kratko je trajala pauza Nikole Jokića između dve runde plej-ofa NBA lige, ali sjajnom srpskom centru bilo je dovoljno da odmori i ponovo briljira na parketu.

Denver Nagetsi su noćas, na startu druge runde plej-ofa Zapadne konferencije savladali Finiks Sanse sa 125:107, za prednost od 1:0. Naravno, tim iz Kolorada je ponovo igrao na krilima Jokića i Džamala Mareja.

Srpski centar je upisao dabl-dabl učinak, 24 poena, 19 skokova i 5 asistencija. Efikasniji je bio samo Džamal Marej sa 34 poena, kojima je dodao 5 skokova i 9 asistencija.

 

 

Stavili su Nagetsi rivalu do znanja od samog starta da ne računa na pobedu u Koloradu. Odlično je krenuo Denver, silovito, ali su Sansi uhvatili priključak u finišu prve deonice, pa su čak i preuzeli vođstvo. To je dodatno motivisalo Nagetse, pa su do polivremena igrali kao u transu.

U nastavku, na svaki dobar potez gostiju, ekipa Majka Melouna je imala spreman odgovor. Bilo je jasno da se Finiks neće lako predati, ali ni domaći tim nije želeo da ispusti pobedu.

Drugi meč ovih ekipa na programu je u noći između ponedeljka i utorka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike