Janis se iznervirao na pitanje novinara - Zabio glavu u šake, pa počeo tiradu: Da pitam ja vas... (VIDEO)

27.04.2023

18:40

0

Autor: P.K.

MPV od pre tri godine ima kontroverzan stav po ovom pitanju, da li se slažete?

Janis se iznervirao na pitanje novinara - Zabio glavu u šake, pa počeo tiradu: Da pitam ja vas... (VIDEO)
Janis Adetokumbo - Copyright Printscreen/YouTube/Bleacher Report

Milvoki Baksi su imali najbolji skor u celoj NBA ligi, tako da ih je u prvom kolu sačekao Majami, koji je do plej-ofa došao preko plej-ina, gde je morao da igra dve utakmice da bi došao do Baksa.

Ipak, Hit je potpuno šokantno, u samo pet utakmica izbacio favorizovane Bakse. Najbolji igrač Milvokija, koji je pre dve godine bio šampion, Janis Janis Adetokumbo postao je "viralan" nakon meča u njegovom, pa može se reći kontroverznom odgovoru na pitanje i raspravu sa novinarom.

Visoki igrač Baksa uvredio se i iznervirao kada ga je novinar pitao da li je sezona bila neuspešna, rekavši da ne može svako da pobeđuje svake godine i da je to u redu.

- Da li svake godine dobijate unapređenje na poslu? Ne, zar ne? Dakle, svaka godina na poslu je neuspeh, da ili ne? Ne. Svake godine radite ka cilju... Nije neuspeh; to su koraci ka uspehu. Uvek postoje koraci. Majkl Džordan je igrao 15 godina, osvojio šest titula. Da li su ostale devet godina bile neuspešne? To mi govorite? – rekao je Adetokumbo, pa nastavio:

- Pitanje je pogrešno; nema neuspeha u sportu. Ima dobrih i loših dana. Neki dani možete biti uspešni, neki ne. Neki dani su vaš dan, neki nisu. I to je sport. Ne pobeđujete uvek. Ponekad pobede drugi. I ove godine neko drugi će pobediti, jednostavno tako.

U dahu je nastavio raspravu:

- Pa, 50 godina od 1971. do 2021. godine kada nismo osvojili titulu, bilo je 50 godina neuspeha? Ne, nije bilo. Bili su to koraci do toga. Uspešni smo bili jednom, nadamo se da možemo osvojiti još jednu.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ne možemo da se sasvim složimo sa Janisom. Svake godine, recimo, kad u njegovoj Grčkoj Panatinaikos ili Olimpijakos nisu šampioni, to je neuspeh. Da ne pominjemo Real Madrid, Bajern Minhen ili druge u fudbalu. 

Naravno, američke lige su drugačije, ali i tamo postoje "dinastije" i validno je misliti da je neuspeh kada najuspešnija ekipa u ligaškom delu, sa jednim od tri najbolja igrača u ligi, ispadne već u prvoj rundi, i to od ekipe koja dolazi iz plej-auta.

Šta vi mislite?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike