Cela Evropa na strani Pantera! Da kapiten igra i na fajnal-foru!

29.04.2023

10:32

0

Autor: A. S.

Glas podrške uputili su i Mirotić i Kalates

Cela Evropa na strani Pantera! Da kapiten igra i na fajnal-foru!
Kevin Panter - Copyright MN Press

Upisali su košarkaši Partizana 0:2 na gostovanju u plej-ofu Evrolige protiv Reala i pred selidbu serije u Beograd imaju meč loptu za plasman na fajnal-for. Ipak, nažalost iz Madrida su ružne slike obišle košarkaški svet, a tučom igrača gotovo da niko nije ostao ravnodušan.

Sve je krenulo od  sukoba Serhija Ljulja i Kevina Pantera, a kapiten crno-belih je dobio ogromnu podršku košarkaša na društvenim mrežama. 

Panter je kažnjen sa dve utakmice neigranja, dok je Ljulja kazna zaobišla. Međutim, pitanje koje se nameće, ukoliko Partizan savlada Real sa 3:0, da li će Panteru biti dozvoljeno da nastupi na fajnal-foru, a predlog Evroligi je izneo i Šejn Larkin.

Jedno pitanje… Ako Partizna pobedi u trećoj utakmici i plasira e na Fajnal for, da li će Panteru biti dozvoljeno da igra u polufinalu? Ili će mu ostati suspenzija za tu utakmicu? Ukoliko prođu, trebalo bi mu dozvoliti da igra prvu utakmicu na F4, a tu kaznu mu prebaciti na prvi meč ligaškog dela sledeće sezone. Samo moje mišljenje – napisao je košarkaš Anadolu Efesa.

Ubrzo su se na njegovu poruku nadovezali i ostali igrači, pa je tako Panter dobio i reči podrške od Nikole Mirotića i Nika Kalatesa.

 


Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike