Zvezda putuje u Bar: Crveno-beli jure deseti trijumf zaredom u svim takmičenjima!

19.04.2023

14:38

0

Izabranici Duška Ivanovića gostuju Mornaru u zaostalom 23. kolu AdmiralBet ABA lige

Zvezda putuje u Bar: Crveno-beli jure deseti trijumf zaredom u svim takmičenjima!
Luka Kampaco - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u četvrtak (19.00 Tv Arena) 20. aprila Mornaru u zaostalom meču AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović smatra da ih očekuje težak duel u Baru, bez obzira što je Mornar dosta promenio ekipu u odnosu na njihov prethodni duel. 

- Od našeg prethodnog meča promenio se sastav ekipe Mornara, ali je sistem trenera Pavićevića ostao isti. Brza košarka, sa mnogo tranzicije i šuteva. Neugodna utakmica kojoj pristupamo maksimalno ozbiljno, i u kojoj želimo da dobrom igrom dođemo do pobede - poručio je Ivanović. 

Bek Zvezde Ognjen Dobrić ističe da su gostovanja u Baru uvek bila neugodna, napominjući da je njihov glavni adut trener Pavićević.

- Gostovanje u Baru uvek predstavlja neugodnu utakmicu, posebno ako u meč ne uđete čvrsto i angažovano. Stil igre koju gaji trener Pavićević se ne menja, mnogo poseda, brza igra, puno šuteva. Takav ritam morate da iskontrolišete ako želite dobar rezultat, a mi ga želimo jer se dobra atmosfera gradi samo pobedama - istako je Dobrić.

Košarkaši Crvene zvezde neće imati previše odmora, jer ih već sledećeg ponedeljka očekuje i zaostali duel sa Cedevitom Olimpije u Ljubljani. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike