Ne razumem moje igrače kojima fali motiv u dresu Zvezde! Za to nema opravdanja!

17.04.2023

22:35

0

Autor: G. F.

Trener crveno-belih Duško Ivanović oštar nakon trijumfa nad Splitom

Ne razumem moje igrače kojima fali motiv u dresu Zvezde! Za to nema opravdanja!
Duško Ivanović - Copyright Printscreen/YouTube

Pobedom u duelu 26. kola AdmiralBet ABA lige, košarkaši Crvene zvezde nastavili su pritisak na večitog rivala u trci za prvo mesto u ligaškom delu takmičenja.

Do trijumfa su došli mnogo teže nego što se očekivalo, a jedna stvar je posebno teško pala treneru Dušku Ivanoviću.

 

 

- Ne mogu da prihvatim da neko može da ima veći motiv da igra utakmicu od mojih igrača koji su u Zvezdi! To ne mogu da razumem. Ne razumem moje igrače kako nemaju motiv da igraju za Zvezdu! Bilo koju utakmicu! Nema opravdanja - rekao je Ivanović, pa objasnio da nije mogao da se drži planiranog pre susreta:

- Trebalo je da ova utakmica ide drugim tokom. Ponovilo se ono što smo imali mnogo puta ove godine, opuštanje nekih igrača i neodgvoran igra nekih igrača. Morali smo da čekamo poslednju četvrtinu da pobedimo. Falila nam je agresivnost i u odbrani, a naročito u napadu. Trebalo je da neki koji nisu igrali, igraju više i uhvate ritam pred plej-of, ali nije bilo kako sam planirao.

Na pitanje o trci za prvo mesto u ABA ligi, Ivanović je kratko odgovorio:

- Ne možemo sami da ugrozimo Partizan. Oni moraju da izgube jednu utakmicu da bi se to desilo. Mi ćemo pokušati da pobedimo u naredne dve utakmice, ali ne zavisi od nas. Nije nam ni dosad niko pomogao, pa ne očekujemo pomoć, moramo da se uzdamo sami u sebe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike