Vrađao Gobera, saigrač zbog njega polomio šaku, sada napao Jokićevog rukija! Tek što je Nikola izašao, nastupio haos! (VIDEO)

17.04.2023

08:14

0

Autor: A. S.

Anderson ove sezone pravi probleme na svakom koraku

Vrađao Gobera, saigrač zbog njega polomio šaku, sada napao Jokićevog rukija! Tek što je Nikola izašao, nastupio haos! (VIDEO)
Sukob na meču Denvera i Minesote - Copyright Printscreen/Twitter/TheAthletic

Konačno je nastavljena NBA liga utakmicama plej-ofa, a Nikola Jokić i njegov Denver su u prvom susretu sa Minesotom slavili ubedljivo, 109:80. Međutim, osim trijumfa domaćeg tima, duel je obeležio sukob igrača.

Denver je posao rešio u prvom poluvremenu, dok je u trećem kvartalu samo uvećao razliku, pa Jokić nije morao da igra u poslednjih 12 minuta. 

A tek što je izašao iz igre, u poslednjim sekundama treće četvrtine, nastala je gužva na parketu.

Kajl Anderson i Kristijan Braun su bili u centru događaja. 

Naime, krilni košarkaš Minesote je šutirao pod faulom rukija Denvera, što mu se nije dopalo, pa je krenuo da se obračuna sa Braunom. Najpre ga je gurnuo, zatim zakačio laktom, a veći sukob sprečili su Džef Grin  i Džamal Marej.

 

 

Sudije su zbog čitave situacije pregledale snimak i Andersonu dosudile nesportski faul. 

Minesotinom košarkašu ovo nije prvi ispad u sezoni. Na startu plej-in turnira se potukao sa saigračem, Rudijem Goberom. Navodno je pre toga Francuzu rekao da je "k*čka", a centar mu je uzvratio udarcem. Tada je uspeo da ih razdvoji Džejden Mekdanijels, koji je zapravo i prošao najgore.

Mladi krilni košarkaš je frustriran zbog sukoba koji se desio tokom utakmice, dok je izlazi sa terena, rukom udario u zid svlačionice i polomio šaku. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike