Denver i Jokić krenuli po prsten! Nagetsi se poigravali, Srbin enigma za rivala! (VIDEO)

17.04.2023

07:38

0

Autor: A. S.

Ubedljiva pobeda na startu plej-ofa

Denver i Jokić krenuli po prsten! Nagetsi se poigravali, Srbin enigma za rivala! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić i Denver Nagetsi pobedom su otvorili plej-of.

U prvoj rundi, na svom terenu su sa 109:80 porazili Minesotu i nagovestili da se ni ove sezone neće šaliti kada je u pitanju borba za prsten. Očekivano, kao i gotovo čitave sezone, predvodio ih je srpski centar, Nikola Jokić sa 13 poena i 14 skokova uz dodatih 6 asistencija. 

Veliku prednost je ekipa Majka Melouna stekla već na poluvremenu, a kada su i u trećem kvartalu dodali gas, bilo je jasno da se pitanje pobednika ne postavlja, pa je Jokić veći deo četvrte deonice proveo na klupi.

 

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bio je Džamal Marej sa 24 poena i po 8 skokova i asistencija, dok je Majkl Porter završio je meč sa dabl-dablom od 18 poena i 11 skokova. U Minesoti se istakao Entoni Edvards sa 18 poena.

U drugom meču večeri Los Anđeles Klipersi su iznenadili Finiks Sanse! Oni su slavili na Floridi sa 115:110 i to bez Pola Džordža u ekipi.

Neverovatni Kavaj Lenard je na terenu proveo 41 minut i za to vreme je ubacio 38 poena i imao po 5 skokova i 5 asistencija. Sa druge strane Kevin Durent je bio najefikasniji sa 27 poena uz 11 asistencija i 9 skokova.  

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike