Bogdan se ispromašivao, Atlanta izbegla debakl protiv Bostona na startu plej-ofa!

16.04.2023

00:06

0

Autor: A. Š.

Hoksi nisu imali šta da traže u prvom meču doigravanja u kultnom Gardenu

Bogdan se ispromašivao, Atlanta izbegla debakl protiv Bostona na startu plej-ofa!
Detalj sa meča Bostona i Atlante - Copyright Profimedia

Boston je silno otvorio doigravanje za šampionski prsten. U kultnom Gardenu sve što je Atlanta uspela bilo je da izbegne debakl u prvoj utakmici plej-ofa NBA lige – 112:99 (29:19, 45:25, 20:31, 18:24).

Nisu Hoksi imali šta da traže večeras u Bostonu, a ukoliko nešto iz korena ne promene u svojoj igri moglo bi lako da im se dogodi i „čišćenje“ u seriji koja se igra do četiri pobede.

Seltiksi su ceo protiv Atlante završili u prvom poluvremenu, posebno u drugoj deonici u kojoj su gostima ubacili neverovatnih 45 poena. Bogdanoviću i saigračima u jednom trenutku je pretio i pravi debakl kada je Boston poveo 32 razlike.

Međutim, u nastavku meča Hoksi su pokazali kakvu takvu reakciju, pa su na kraju uspeli da se izbore za častan poraz, uz devet poena i po četiri skoka i asistencije srpskog reprezentativca, koji je znao i za bolje šuterske večeri od ove (1/3 za dva, 2/7 za tri).

Braun (29 p, 12 sk) i Tejtum (25 p, 11 sk) su dabl-dabl učinkom predvodili Boston, Vajt je dodao 24 poen. Kod gostiju najefikasniji je bio Marej (24), Jang je ubacio 16 poena, dok su sa po 12 meč završili Kapela i Kolins.  

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike