Maša nema ni četiri godine, ali navija kao velika! Devojčicu ponela atmosfera na utakmici Partizana (FOTO/VIDEO)

12.04.2023

15:09

0

Autor: Milica Mališ

Kolika je ljubav prema crno-belima dokazuje snimak na kome se vidi kako bodri košarkaše Partizana na utakmici sa Igokeom

Maša nema ni četiri godine, ali navija kao velika! Devojčicu ponela atmosfera na utakmici Partizana (FOTO/VIDEO)
Maša obožava Partizan - Copyright Foto: 24sedam/M.M.

Maša Šolaja ima skoro četiri godine i jedan je od najmlađih, ali i najvernijih fanova sportskog kluba Partizan, a uz starijeg brata Pavla i tatu odrasta uz navijačke pesme.

Kolika je ljubav prema crno-belima dokazuje i snimak na kom je zabeleženo kako mala Maša uživa i bodri košarkaše Partizana na utakmici sa Igokeom koja je u ponedeljak održana u beogradskoj "Areni".

Na snimku se vidi kako ova devojčica pomno prati utakmicu i glasno navija, a zanimljivo je da je navijač Partizana gotovo od rođenja.

- Tata je strastveni navijač "Partizana" pa je preneo ljubav i na decu. Stariji sin Pavle zaigrao u fudbal u "crno-belim bebama" i Maša je njegov najveći obožavalac, a do septembra mu predstoji borba za ulazak u selekciju Partizana za 2015. godište - rekla nam je ponosna mama Danica i istakla kako tata Mirko i brat redovno posećuju utakmice omiljenog kluba, bilo da je u pitanju košarka ili fudbal.

Foto: 24sedam/M.M.
Pavle je crno bela beba

Ipak, važno je napomenuti da je ljubav prema klubu usađena deci na jedan zdrav način, a Maša za sada odlazi na malo "mirnije" utakmice.

- Bila je u šoku kada je došla na tribinu, ali je uskoro "ponela" atmosfera, pa je počela da navija. Čak promeni i glas, da joj bude grublji - uz osmeh nam je rekla mama i dodala da Maša jedva čeka da je tata i brat povedu na neku novu utakmicu.

Foto: 24sedam/M.M.
Slikala se i sa Lesorom

Upoznala je i Matijasa Lesora sa kojim je poželela da se slika, a onda su joj pažnju privukli policajci koji su pazili da sve prođe u najboljem redu.

- Prošli smo pored njih i ona je rekla da su joj super i da želi da se uslika i sa njima.

Ne sumnjamo da je Maša i njih očarala, a nama je ova devojčica rekla kako su joj "policajci super jer pucaju lopove i hapse ih", pa je zato poželela da zabeleži trenutak sa njima.

Foto: 24sedam/M.M.
 

Sportski klub Partizan nesumnjivo je dobio još jednog preslatkog navijača, a da li će se Mašino interesovanje za posetu utakmicama i zdušnom navijanju zadržati i kada malo poraste, ili će prevagnuti ljubav prema nekim drugim stvarima, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike