Videćemo da li sam lud ili glup! Smailagić se drži svoje prognoze - Partizan ide na fajnal-for brate! (VIDEO)

10.04.2023

08:43

0

Autor: A. S.

Centar "puca" do samopouzdanja

Videćemo da li sam lud ili glup! Smailagić se drži svoje prognoze - Partizan ide na fajnal-for brate! (VIDEO)
Alen Smailagić - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana su kolo pre kraja regularnog toka Evrolige i matematički obezbedili plasman u Top 8 fazu, pa će u susretu sa Panatinaikosom igrati za bolju poziciju na tabeli. Pre duela sa Zelenima, očekuje ih i okršaj sa Igokeom, na čemu je i fokus crno-belih.

Na jednom od poslednjih treninga Partizana pred meč sa ekipom iz Laktaša, koji je na programu u ponedeljak od 20 sati u beogradskoj Areni, Alen Smailagić se dotakao priče o Evroligi i očekivanjima od nastavka takmičenja.

Mladi centar smatra da crno-beli još nisu rekli poslednju reč i da mogu da se nađu i među četiri najbolja tima na fajnal-foru koji će se od 19. do 21. maja igrati u Kaunasu.

- Još uvek nismo svesni, ne razmišljamo kao da smo uradili nešto veliko jer nije kraj. Možemo da napravimo nešto veće. Nismo imali vremena za slavlje posle Monaka, put, trening, čeka nas meč sa Igokeom, nema vremena za opuštanje - rekao je Smailagić za klupsku televiziju, pa dodao:

Povreda prsta pravila problem

- Doktori su tada rekli da će biti šest do osam nedelja pauze, bez lopte. Igrao se derbi, neke teške utakmice, rekao sam Željku da hoću da igram na svoju odgovornost, rekao mi je da neće stajati na putu mojoj želji. Imali smo preventivu, bandažirao sam prst. Tek skoro sam skinuo zaštitu, doktor Moma je malo skeptičan, ali moram da osetim prst - kazao je Alen.

Na okupljanju sam rekao šta sam rekao, pričali su mi da sam lud i glup. Rekao sam fajnal-for brate, držim se toga, neću da menjam ništa. Videćemo da li sam ja lud ili glup - nasmejao se Alen.

Za Smailagića nema dileme, hemija u timu je sjajna i neće dozvoliti da im neko naruši mir iz svlačionce.

- Imamo kvalitetne igrače, iskusne i one mlade željne uspeha. Nema šta puno da se kaže, osim da ćemo da grizemo i nećemo dozvoliti da nas niko lako dobije. Nema kod nas podele na starije i mlađe, svi smo tu, nema te razlike u godinama u svlačionici.

Na kraju je nekadašnji centar Golden Stejta imao i poruku za navijače.

- Dođite u što većem broju, nama je puno srce kada god vas vidimo. Napred Partizan - zaključio je Smailagić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike