Jokićev Denver bio u pravu kada ga je oterao: Obračun među Klipersima, Gober i Anderson želeli tuču i na poluvremenu (VIDEO)

10.04.2023

09:09

0

Autor: D. P.

Nervoza pred plej-of

Jokićev Denver bio u pravu kada ga je oterao: Obračun među Klipersima, Gober i Anderson želeli tuču i na poluvremenu (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Došlo izvinjenje Rudija Gobera za napad na saigrača tokom utakmice Minesote i Nju Orleansa. Isto se dogodilo i kod Klipersa...

Francuz je napao Kajla Andersona, saigrača iz Minesote, a posle mu se izvinio za incident, ali izvori portala Atletik tvrde da su dvojica igrača želela tuču i tokom poluvremena.

Ne zna se pouzdano za šta dolazi srceparajuće izvinjenje Gobera, jer dogodila su se dva incidenta - jedan očigledan i drugi za koji navijači ne znaju: 

Goberovo izvinjenje "voljenom" saigraču

 

- Emocije su me danas prevladale. Nisam trebao tako da reagujem, bez obzira šta je rečeno. Želim da se izvinim navijačima, organizaciji i posebno Kajlu, koga volim i poštujem kao saigrača - napisao je Gober na Tviteru.

 

 

 

Reagovao je i Anderson:

- U igri uvek ima nervoze, posebno u ovako velikoj, u kojoj svi želimo da pobedimo. Takve stvari se dešavaju.  Nije prvi put da se to dešava u košarkaškoj utakmici. Proćićemo kroz to. Želimo da pobeđujemo. Nije prvi put da je neko pokušao da me udari. Razgovaraćemo o tome kao zreli muškarci.

Vulvsi u plej-autu idu na Lejkerse u utakmici plej-ina, a franšiza tek treba da odluči da li će Gober biti u timu ili van njega.

Tuča među Klipersima

Varničilo je sinoć i na utakmici Klipersa i Sansa, gde su se sukobili saigrači tima iz LA Mejson Plamli i Bouns Hajland.

 

 

Dva bivša saigrača Nikole Jokića u Denveru, imali su tokom tajm-auta nešto da prigovore jedan drugom, a agresivniji je bio bek Hajland koji je možda ovim gestom pokazao zašto su ga Nagetsi iznenađujuće trejdovali u februaru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike