Jokićev neobični dabl-dabl, pa detalj koji je zabrinuo sve! Srpski centar napustio meč posle treće četvrtine!

09.04.2023

00:01

0

Autor: G. F.

Denver poražen od Jute u čudnom duelu punom preokreta

Jokićev neobični dabl-dabl, pa detalj koji je zabrinuo sve! Srpski centar napustio meč posle treće četvrtine!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Čudnu utakmicu odigrali su košarkaši Jute i Denvera, a pobedu je odnela domaća ekipa sa 118:114!

Da sve bude neuobičajeno u poslednjoj utakmici Džezera u svom domu ove sezone,pobirnuo se i Nikola Jokić, koji je upisao nesvakidašnji dabl-dabl od po 10 skokova i asistencija. Srpski centar je šutirao samo pet puta tokom tri četvrtine i postigao 6 poena. Posebno se priča o novoj asistenciji bez gledanja koja je raspametila sve pristune u hali!

 

 

A onda se povukao u svlačionicu i zabrinuo sve navijače Denvera. Nije se Jokić vraćao na parket do kraja susreta, sredinom četvrtine se priključio saigračima na klupi, a za sada nije poznato da li je došlo do neke povrede, kako se činilo budući da je Jokić poslednje momente na parketu krajem treće četvrtine proveo uglavnom bez mnogo učešća u igri.

Loše su Nagetsi otvorili meč, imali veliki zaostatak već na startu, ali su do poluvremena uspeli da se konsoliduju i zaigraju u mnogo boljem ritmu. Pred kraj treće četvrtine bilo je plus 8 sa Denver, a u poslednju deonicu ušlo se sa 95:89.

Novi preokret viđen je u finišu susreta i Juta se pobedom oprostila od svojih navijača. Zanimljivo je da su "domaću" sezonu počeli i završili na isti način - trijumfom nad Denverom u Solt Lejk Sitiju!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike