Denver pravi tandem snova? Šuška se šuška – Dončić stiže kod Jokića!

09.04.2023

17:50

0

Autor: A. Š.

Veoma zanimljive vesti stižu iz SAD, Nagetsi navodno merkaju priliku da ugrabe nezadovoljnog superstara Dalasa

Denver pravi tandem snova? Šuška se šuška – Dončić stiže kod Jokića!
Nikola Jokić i Luka Dončić - Copyright MN Press

Nedeljama unazad Luka Dončić nije ni senka igrača koji je ekspresno zaludeo najjaču košarkašku ligu na svetu. Slovenački superstar nedavno je čak i priznao da mu trenutno u Dalasu košarka nije u centru pažnje, što je bio signal američkim medijima da je došlo vreme za promenu sredine.

To bi, prema mišljenju specijalizovanih novinara „preko bare“ moglo najranije da se dogodi na leto 2024. godine i to na Dončićev zahtev za trejd.

- Izvori iz kluba obavestili su „ESPN“ da u Dalasu postoji strah da bi Dončić mogao da razmotri zahtevanje trejda u leto 2024. godine, pogotovo ako Mavsi dotad ne budu napravili očekivani napredak – izvestio je jedan od najuticajnijih američkih sportskih portala.

Sve to samo je u tamnošnjoj javnosti dalo povoda za dodatno podgrevanje situacije, pa su se tako pojavile i spekulacije o namerama Denvera da se upusti u trku za slovenačkog reprezentativca u pokušaju da ostvari veliki san ljubitelja NBA lige sa prostora ex-Ju od pravljenju tandema Dončić/Jokić.

Ipak, u celoj priči postoji i nekoliko velikih „ali“… Najpre, zbog ugovora koji Luka ima sa Dalasom, Denver bi u Teksas morao da pošalje Majkla Portera Džuniora ili Džamala Mareja kako bi oslobodio prostor za supermaks ugovor. Dalje, postavlja se pitanje i želje samog Slovenca da se preseli u Kolorado, kao i načina na koji bi dve superzvezde kao što su Dončić i Jokić uklopili uloge koje u ovom trentuku imaju u svojim klubovima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike