Tuča saigrača u NBA ligi! Šta se to dešava u svlačionici Minesote – Gober udario Andersona, klub ga odmah poslao kući! (VIDEO)

09.04.2023

23:03

0

Autor: A. Š.

Francuski centar izgubio živce i nasrnuo na saigrača tokom tajm auta

Tuča saigrača u NBA ligi! Šta se to dešava u svlačionici Minesote – Gober udario Andersona, klub ga odmah poslao kući! (VIDEO)
Rudi Gober udara Kajla Andersona - Copyright Printscreen/Twitter/BleacherReport

Mnogi NBA smatraju ligom bez briga. Pogotovo dok traje ligaški deo sezone. Nije ni mali broj onih koji najjaču košarkašku ligu na svetu ozbiljnije počinju da prate tek kada počne doigravanje za šampionski prsten jer tada tek počinje „ono pravo“.

Nije prevelika tajna da je tako i kod većine samih aktera u NBA ligi, u kojoj se večeras spušta zavesa na ligaški deo takmičenja, a deluje da je plej-of groznica već počela da trese pojedine klubove. I to onako kako nikako ne bi trebalo.

Na utakmici Minesote i Nju Orleansa pukla je bruka. Francuski centar Rudi Gober fizički je nasrnuo na saigrača Kajla Andersona i samo zahvaljujući prisebnošću ostalih igrača izbegnut je veći skandal.

Sve se odigralo na tajm autu. Anderson je očigledno nešto zamerao nekada najboljem defanzivcu NBA lige, kojem je posle kraće rasprave „izgoreo fitilj“ pa je odlučio da sve završi tako što će udariti saigrača.

Epilog svega uskoro je bio poznat. Minesota je odlučila da Gobera odmah udalji iz ekipe i pošalje ga kući, a nema dileme da Francuza u narednim danima čeka žesoka kazna.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike