Mega ne zaboravlja Mitrovicu! Vraćaju se na mesto uspeha! (FOTO)

05.04.2023

16:42

0

Autor: D. N.

Ulaz će biti besplatan, a rival isti kao pre nekoliko sezona

Mega ne zaboravlja Mitrovicu! Vraćaju se na mesto uspeha! (FOTO)
Košarkaši Mege - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Mega nije zaboravila godine provedene u Sremskoj Mitrovici, pa je odlučila da se oduži tamošnjoj publici. Povodom plasmana u plej-of AdmiralBet ABA lige Mega će utakmicu 25. kola, protiv podgoričke Budućnosti odigrati u hali "PSC Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Meč će biti odigran u subotu, sa početkom od 19 sati uz slobodan ulaz. Ulaz će biti moguć sat vremena ranije.

Na sajtu Mege podsećaju da su u Sremskoj Mitrovici igrali pet sezona od 2014. do 2019. godine, a upravo tada je poslednji put nastupala u plej-ofu regionalne lige. Tada su savladali Budućnost u polufinalnoj seriji sa 2:0.

Tako se rodila zajednička ideja da se Mega nakratko vrati u Sremsku Mitrovicu, o čemu je pričao i generalni menadžer kluba Goran Ćakić:

- Sa velikim zadovoljstvom ćemo realizovati zajedničku ideju sa gradom Sremska Mitrovica i upravom hale PSC Pinki, da ovu utakmicu odigramo tu. Proveli smo pet nezaboravnih godina tamo.

Zahvaljujemo Gradu, upravi i svim zaposlenima u PSC Pinki, kao i svima koji su nas bodrili tokom pet sezona koje smo proveli u Sremskoj Mitrovici i gde smo se uvek osećali kao kod kuće. Nadam se da će i u subotu doći da nas podrže u velikom broju da se podsetimo starih uspeha i, nadam se, da ispišemo neke nove - rekao je Ćakić.

Mega posle 24 kola ima polovičan 12-12 učinak u ABA ligi i zauzima šesto mesto na tabeli, dok je Budućnost treća sa pet pobeda više i utakmicom manje.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike