Tim sa začelja šokirao Denver! Vratio se Jokić, ali bezuspešno (VIDEO)

05.04.2023

07:17

0

Autor: A. S.

Meloun je srpskom centru dozirao minutažu

Tim sa začelja šokirao Denver! Vratio se Jokić, ali bezuspešno (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Wyke

Košarkaši Denvera su obezbedili plej-of NBA lige, pa su u nekoliko poslednjih utakmica dozvolili sebi i blago opuštanje, što je iskoristila ekipa Hjustona i trijumfovala sa 124:103!

Srpski košarkaš Nikola Jokić je statistički odigrao verovatno jednu od slabijih partija i meč sa Hjustonom završio sa 14 poena, 10 skokova i četiri asistencije, za 25 minuta na terenu.

Nagetsi su tako propustili prvu priliku da osiguraju prvo mesto na tabeli pred početak plej-ofa, a da stvar bude gora po tim iz Kolorada, savladala ih je ekipa sa začelja tabele.

Iako poraz rezultatski ne utiče i previše na tabelu, Nagetsi imaju za čim da žale. Na poluvremenu su imali prednost koju su održavali i u nastavku meča, ali je neefikasna poslednja deonica rešila pitanje pobednika.

Jasno je da je Majk Meloun odmarao Jokića za plej-of i mnogo važnije okršaje, dok na drugoj strani u igru nije ni ulazio Boban Marjanović.

U pobedničkom timu se istakao Džejlen Grin sa 32 poena, dok je Kevin Porter dodao 20, dok je na strani Denvera najefikasniji bio Majkl Porter sa 23 poena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike