Kad Partizan slavi, sve sija i šljašti! Panter sa čašom u ruci, Lesor podrška sa "zemlje" - Jedan hit atmosferu doveo do usijanja (VIDEO)

02.04.2023

15:08

0

Autor: A. S.

Trijumf nad Realom su znali da proslave

Kad Partizan slavi, sve sija i šljašti! Panter sa čašom u ruci, Lesor podrška sa "zemlje" - Jedan hit atmosferu doveo do usijanja (VIDEO)
Kevin Panter - Copyright Printscreen/Twitter/rade5999

Košarkaši Partizana u petak su srušili kraljevski Real Madrid. Uz huk pune beograske Arene, Madriđani su pali sa 104:90, a slavlje iz najveće dvorane na Balkanu, nastavljeno i širom grada.

Navijači su slavili jedan od većih trijumfa u ovoj sezoni, a košarkaši su kasnije proslavili trijumf u jednom beogradskom restoranu.

Snimci sa proslave koji su se pojavili na društvenim mrežama, oduševili su navijače.

Željko Obradović je igračima dao slobodno vreme za slavlje, koji su oni znali i te kako da iskoriste.

Prednjačili su strani košarkaši, Kevin Panter je igrao na stolici, Matijas Lesor je pak sa salvetom u rukama mahao i pevao, a sve je kumliniralo kada je krenuo fit "Freed from desire" koju su navijači Partizana "obradili" na srpskom za potrebe navijanja.

- Gde god da igra, Partizan sve redom kida - išli su stihovi kada se kapiten Panter popeo na stolicu, a Lesor i Ledej sa podignutim rukama pokrenuli ostale igrače.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike