Partizan ide u Železnik bez Lesora i navijača: Jedna od najvažnijih utakmica u sezoni (VIDEO)

02.04.2023

14:33

0

Autor: A. S.

Crno-beli žele da održe nivo dobrih partija

Partizan ide u Železnik bez Lesora i navijača: Jedna od najvažnijih utakmica u sezoni (VIDEO)
Željko Obradović, Uroš Trifunović i Aleksa Avramović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana u ponedeljak, 3. aprila gostuju ekipi FMP-a iz Železnika u meču 24. kola AdmiralBet ABA lige. Taj duel je na programu od 20 sati, a kako su domaćini ranije najavili, ulaznice za tribine se ne nalaze u slobodnoj prodaji.

Ovo je još jedan u nizu važnih mečeva za crno-bele, koje trijumf ostavlja na sigurnoj prvoj poziciji na tabeli, dok je ekipa FMP-a na sigurnoj petoj poziciji.

Pred ovaj susret, trener košarkaša Partizana, Željko Obradović je naveo da će ekipa probati da održi isti ritam.

- Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače - poručio je Obradović. 

U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata KK FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija Partizana po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja. 

Aleksa Avramović smatra da će ovo biti jedna od važnijih utakmica.

- Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo - poručio je Avramović. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike