Sinoć je nervirala Grobare, danas menja ploču: Oglasila se Ana Panter, dve reči posle meča Partizan - Barsa bile su dovoljne! (FOTO)

29.03.2023

13:31

0

Autor: A. S.

Nemica ganuta nakon snimka koji je obišao košarkaški svet

Sinoć je nervirala Grobare, danas menja ploču: Oglasila se Ana Panter, dve reči posle meča Partizan - Barsa bile su dovoljne! (FOTO)
Ana Panter i Željko Obradović - Copyright ATA Images

Bili su navijači Partizana ljuti na sudijsku trojku sa meča 31. kola Evrolige između crno-belih i Barselone. Nisu se usaglasili sa pojedinim odlukama, a naročito su bili kivni na sutkinju iz Nemačke, Anu Panter.

Nemica je bila na meti kritika navijača crno-belih, ali, dan kasnije, učinila je nešto što mnogima može promeniti mišljenje.

Naime, ona je na svom Instagram nalogu podelila snimak navijača Partizana sa sinoćnjeg meča, gde u prepunoj beogradskoj Areni pevaju himnu "Da volim crno-bele", uz kratak opis - Uključi ton.

Printscreen/Instagram/ anne_panther_ref
 

 

Na snimku su i reprezentativci Srbije Dušan Vlahović, Nikola Milenković i Strahinja Pavlović, i svi u glas pevaju klutnu pesmu. Jasno je da je atmosfera koja je juče bila u Beogradu, ganjula i nju, pa je javno i otvoreno pohvalila crno-bele.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike