Teško je igrati u Areni! Panter pohvalio navijače - Kad ih vidim, ne može da bude lako!

28.03.2023

08:46

0

Autor: A. S.

Amerikanac obećao da će čuvati domaći teren

Teško je igrati u Areni! Panter pohvalio navijače - Kad ih vidim, ne može da bude lako!
Kevin Panter - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana nalaze se u sjajnoj formi i nakon trijumfa nad prvoplasiranim Olimpijakosom u Evroligi, sada čekaju Barselonu, a koliko je taj meč važan crno-belima, govori i podatak da je beogradska Arena rasprodata do poslednjeg mesta, još pre desetak dana.

Partizan cilja mesto u Top 8 i veoma je blizu tog podviga, a kapiten ekipe, Kevin Panter, smatra da njegovu ekipu očekuje teška utakmica.

- Moramo da dođemo ovde da obavimo posao, da odbranimo domaći teren. Još jedna prilika da igramo sa veoma dobrim timom, da pokušamo da se popnemo na tabeli u borbi za plej-of - kazao je Panter, pa otkrio gde vidi šanse Partizana:

- Gde vidim šanse... Pa, igrao sam par puta protiv njih. Veliki su tim, jaki su, moramo da pariramo fizikalnošću, da trčimo, da budemo ono što smo inače. Teško je pobediti nas kada je tako. Treba da budemo takvi i da izađemo na teren na taj način.

Na kraju je Amerikanac još jednom pohvalio navijače i istakao da nikome nije lako na parketu Arene.

- Teško je ovde igrati za bilo koga. Kada dođem ovde i vidim navijače, ne može da bude lako. Teško je u Evroligi, ali kao što sam rekao, čuvaćemo domaći teren i pokušaćemo da dođemo do pobede - objasnio je Kevin Panter.

Utakmica 31. kola Evrolige, između Partizana i Barselone na programu je u utorak od 20.30.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike