Mega ide baš oprezno na Split: Uz pravi fokus i energiju do pobede

25.03.2023

12:39

0

Autor: D. P.

Duel sa Splićanima biće veliki izazov

Mega ide baš oprezno na Split: Uz pravi fokus i energiju do pobede
Košarkaši Mege - Copyright FMP Meridian/Ivica Veselinov

Tim Mege dočekuje Split u meču 23. kola AdmiralBet ABA lige. Susret direktnih konkurenata u borbi za plej-of na programu je u nedelju od 12:00 časova.

Trener ekipe Marko Barać, uprkos odličnoj formi njegove ekipe i osam pobeda na poslednjih devet utakmica, zna da će duel sa Splićanima biti veliki izazov:

- Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica. Ekipa Splita je u veoma dobroj formi i, kao i mi, bori se za poziciju u plej-ofu. Radi se o timu koji igra čvrstu, fizičku košarku i u čijoj igri dosta toga polazi od tandema Mavra – Šorter. Na nama je da budemo maksimalno spremni i da uz odgovarajuću energiju i fokus dođemo u situaciju da pobedimo - rekao je Barać.

Luka Cerovina je akcenta stavio na važnost susreta, budući da bi Mega pobedom i matematički mogla da obezbedi plasman u doigravanje:

 

 

Poziv svima: Dođite u "Halu sportova"

- Pred nama je izuzetno bitna utakmica protiv ekipe Splita koja je poput nas u sjajnoj formi. Nama je ovo verovatno utakmica sezone jer imamo priliku da sa odgovarajućom pobedom i matematički obezbedimo mesto u plej-ofu. Pozivam sve naše simpatizere kao i ljubitelje košarke da dođu u nedelju od 12 časova u Halu sportova Ranko Žeravica da nas podrže u ovoj izuzetno važnoj utakmici, a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo dobrom igrom na terenu, a nadam se i pobedom - istakao je Cerovina.

U prvom susretu ovih timova u tekućoj sezoni Splićani su slavili na Gripama 79:75 i tako došli do prednosti u međusobnim okršajima.

Interesantno je da su u pet odigranih duela između ovih timova, slavili samo domaćini.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike