Mega dolazi u Čačak, svesna opasnosti terena kraj Morave: Borac je odlično vođen, imamo svoje ambicije

18.03.2023

14:03

0

Autor: A. S.

Beogradski sastav u boljoj poziciji pred meč koji može da reši mnoga pitanja

Mega dolazi u Čačak, svesna opasnosti terena kraj Morave: Borac je odlično vođen, imamo svoje ambicije
Aleksa Uskoković - Copyright 24sedam

U 22. kolu AdmiralBet ABA lige uslediće sudar dva srpska tima, ekipa Mege gostuje Borcu, a meč u Čačku je na programu u nedelju od 17 sati.

Gosti se trenutno nalaze na sedmoj poziciji sa skorom od 10 pobeda i jednim porazom više, dok su Čačani pretposlednji i čine sve kako bi opstali u ligi.

Pred ovaj susret, oglasio se i trener košarkaša Mege, Marko Barać i istakao da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama.

- Očekuje nas gostovanje kod iskusnog abaligaškog tima. Borac je odlično vođen, sa veoma dobrom komunikacijom između spoljne i unutrašnje linije. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, pokažemo veliku energiju i fokus i tako se dovedemo u poziciju da pobedimo na teškom terenu - rekao je Barać.

Sa rečima trenera, saglasan je i plej ekipe, Aleksa Uskoković.

- Pred nama je veoma teško gostovanje u Čačku gde želimo da nastavimo seriju pobeda. Obe ekipe imaju svoje ambicije i sigurno da će biti maksimalno motivisane da to i ostvare. Očekujem da ćemo uspeti da neutrališemo njihove najopasnije igrače i tako sebi povećamo šanse da slavimo - istakao je Uskoković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike