MZT ima dobru energiju, nama je potrebna koncentracija: Mega čeka Makedonce i gleda na plej-of

11.03.2023

12:44

0

Autor: A. S.

Beogradski sastav bi da osigura mesto u najboljih osam

MZT ima dobru energiju, nama je potrebna koncentracija: Mega čeka Makedonce i gleda na plej-of
Marko Barać - Copyright 24sedam

Košarkaši Mege potvrdili su poziciju u osam najboljih ekipa, a u 21. kolu regionalne AdmiralBet ABA lige dočekuju ekipu MZT Skoplje, a cilj je pobeda, kako bi odbranili mesto u plej-ofu.

Ekipa Marka Baraća sa makedonskim šampionom će igrati u Hali sportova na Novom Beogradu u nedelju od 12 sati, a ulaz će biti besplatan.

Trener Barać je naveo da je njegovim igračima neophodna koncentracija na visokom nivou, kako bi stigli do 10. trijumf u sezoni.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica sa protivnikom koji u svaki meč ulazi sa ogromnom motivacijom. MZT je odlično vođen tim, sa kvalitetnim igračima, koji u poslednje vreme igra sa dobrom energijom. Biće nam potrebno mnogo koncentracije da bismo odgovorili na tranzicionu igru MZT-a i tako došli u priliku da dobijemo ovu utakmicu - rekao je Marko Barać.

Mladi centar ekipe, Danko Branković veruje u trijumf, ali poznaje i kvalitete rivala.

MZT je ekipa koja se značajno pojačala od našeg poslednjeg susreta. Dobro se pripremamo za sve što nas očekuje protiv njih, i ako se ostanemo verni svim principima koje dogovorimo za utakmicu, držimo agresivnost i borbu na nivou, verujem da ćemo uzeti bodove u nedelju - istakao je Branković.

MZT u ovom trenutku sa učinkom 4-16 zauzima poslednju poziciju na tabeli, dok je Mega na sedmom mestu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike